Completed Project – Ireland Residence

The design work on this project was long journey which started back in 2013. The client had acquired a corner block with a river outlook, an ideal location. The design takes full advantage of the site by offering full views for the owners and at the same time providing a layer of privacy by employing a sandstone clad base and light framed glass box with a generous roof overhang echoing the tree canopies adjacent to the site.

The use of natural materials, sandstone, timber is complimented by modern aluminum panels & engineered cladding panels with a timber look. This theme has been carried through internally with natural stone floors, timber stairs & handrails. Custom cabinetwork was deigned throughout the house with natural timber veneers mixed with more modern materials.

Internal acoustics and lighting has been carefully designed to fit seamlessly and offer maximum comfort and convenience for the owners.